Om os

Cirkus Liberty er en nystiftet forening efter folkeoplysningsloven, som er båret af nogle børns ønske om at lave cirkus. De voksne kræfter bag er en blanding af læreruddannede og pædagoguddannede med erfaring med teater og cirkus.

Der findes mange gode fritidstilbud til børn og unge. Men vi har fået øje på noget, der ikke findes endnu. Det er vores håb at være en forening, hvor børn, unge, forældre og bedsteforældre gennem cirkusaktiviteter sammen skaber glæde og fællesskab. Derfor tilbyder vi forældre og bedsteforældre frikontingent i foreningen.

Det fantastiske ved cirkus er at alle kan være med. Alle kan træne på deres niveau, man kan skifte aktivitet, når man synes, man kan træne alene, man kan øve solonumre, man kan øve fællesnumre. Som begynder i cirkus kan man ret hurtigt lære noget, der er let, men ser rigtig svært ud. Cirkus er et sted hvor alle kan føle sig dygtige.

Udover at træne, så vi bliver dygtige, skal vi sy kostumer og lave rekvisitter. Vi skal nemlig lave forestillinger, så vi kan sprede vores glæde ud til andre.